About VRBI

VRBI is de nieuwste productlijn van Scientassist. VRBI bestaat uit een reeks generatoren die uit een reeks gegevens drie-dimensionale grafieken kunnen genereren. De kracht van de derde dimensie is in deze tijd van “Big Data” geen overbodige luxe. We doen het al vijfentwintig jaar met 2D (en eventueel een beetje schaduw, voor de show) ,  maar nu wordt het tijd om de volgende stap te zetten.

Scientassist doet dat niet alleen. Via oa. de website  www.vrbi.nl maar ook dit blog, worden de klanten geïnformeerd en uitgenodigd om mee te denken (via reacties, gastenboek, mail of persoonlijk contact).

Scientassist was het bedrijf van Guus Löhlefink (vader) ,  maar is nu in handen van Ruben Löhlefink (zoon). Guus richt zich tegenwoordig vooral op de uitwerking van het concept en adviseert op de achtergrond over de bedrijfsvoering en verzorgt zelf de nationale markt. Ruben is verantwoordelijk voor het buitenland dat, zoals bekend, véle malen groter is dan Nederland. De internationale site www.vrbi.eu zal binnenkort in de lucht komen, want de generatoren voor 3D-grafieken worden naast het Nederlands uitgebracht in zowel de Engelse als Duitse taal.

Mailcontact is mogelijk via vrbi@scientassist.com of via info@vrbi.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s